Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Paní Dlabajová, přečtěte si, co jste o sobě napsala ve svém profilu. Hlavně poslední větu. Nějak mi nekoresponduje s činností, kterou se v tomto blogu chlubíte. Nebo se možná jen zatím snažíte málo ;-)

0 0
možnosti
LC

Paní europoslankyně, něco vám prozradím. Tahle společnost prostě tolik sociálních ekologů a podobných profesí nepotřebuje a ač se o to snažíte co to jde, ani jich tolik neuživí. Získat vzdělání v oborech, které něco produkují je většinou mnohem obtížnější. A člověk je tvor od přírody přirozeně líný.

0 0
možnosti
IC

Tak to je síla, v tom europarlamentu jsou samí komunisto inženýři . At uz jdou do háje. Vážená paní, co bylo vaši pracovní naplní než jste se tam upíchla????

0 0
možnosti
OJ

Odhlédnu od toho, že se vůbec řeší takovéto věci, věci které řešit není třeba, protože se prostě řeší samy. Ale budiž.  Problém je, že sociální inženýři hledají stále nějaké metody, jak zregulovat život sám. Bože - už ta představa že každý dělá to co ho baví a na co má vlohy. Nechte mě hádat - většinu lidí by bavilo ... sedět někde v Europarlamentu? No jo, ale komu asi výzkumníci z NDR (Pardon Bruselu) zjistí, že by ho bavil svoz odpadků? Komu zjistí, že má vlohy na pásovou výrobu? Kdo má vlohy na rubání uhlí? Nikdo? Asi ne - koho by to bavilo že? A co teprve připustit, že je mnoho lidí, kteří tak nějak vlohy nemají na nic, ale bavilo by je nějaké to dobré bydlo?

...

Víte v životě člověk musí prostě dělat i věci které ho nebaví. Možná, že když se budou děti vychovávat k tomu, aby na to nezapomínali, tak potom bude i ten Evropský pracovní trh konkurenceschopnější...

...

3 0
možnosti
PJ

No ty vole, na to se nedá reagovat klidně. Tohle přece není možné, že něco takového živíme z daní a budeme živit po celý zbytek života. Jediná šance je konec Eurozóny a hned potom zrušení EU. Jinak nemáme šanci.

1 0
možnosti
Foto

a takové úvahy a projekty způsobují, že mínění o EU je takové, jaké je.

Starejme se o věci, které jsou nutné a nezbytné, a že jich je, a ne o nadstavbové hlouposti.

Mimochodem, přetlak v nabídce pracovníků s tzv. humanitním vzděláním, způsobuje právě podobné nesmysly.

2 0
možnosti
Foto

P.S. teď jsem zjistil, že sedíte v europarlamentu.

Pánbůh s námi a zlé pryč.

A tohle platíme ze svých daní.

2 0
možnosti
JM

Vážená paní, vy v té EU v prvé řadě ničíte tento kontinent svým regulačním dobrem. Jen počet ouřadů ne a ne zregulovat. Doporučoval bych vám vylézt z terária, nadechnout se čerstvého vzduchu a poslechnout si, co říká poddaný lid.

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Poslankyně Evropského parlamentu a patronka projektu motivačních stáží pro mladé PročByNe? Místopředsedkyně Výboru pro rozpočtovou kontrolu a členka Výboru průmysl, vědu a energetiku. Místopředsedkyně představenstva Evropského liberálního fóra. Patronka Českého hnutí speciálních olympiád pro mentálně postižené sportovce. Nestraník, zvolená za ANO.

Mými hlavními tématy jsou podpora podnikatelů a podniků, kreativní průmysly, věda a výzkum a profesní růst a motivace mladých lidí.

Seznam rubrik