Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J29a76n 17R24á85ž

3. 5. 2015 13:44

Proboha, a z takovými názory chce ta "dáma" řešit problém nezaměstnanosti mladých! Další důkaz toho, že Brusel je skleník, naprosto izolovaný od reálného světa!

0 0
možnosti
JM

Stejný problém jako s cikány. Veškerá opatření jsou na ... nic, když mládež makat nechce. Rok marně sháním kluka, který by byl alespoň náznakem schopen naučit se moji práci, abych se mohl nechat vyhodit. Je mi přes 50 a to znamená, že už by mě nikdo pracovat nenutil.;-)

A za průměr nedělám, ten kluk by za stejnou práci měl stejně.

1 0
možnosti
DM

Asi si to vubec neuvedomujete, ale praci muzete komukoliv zarucit jen pri pouziti totalitnich praktik. Coz je bohuzel presne to, kam cela EU velmi rychle smeruje :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Poslankyně Evropského parlamentu a patronka projektu motivačních stáží pro mladé PročByNe? Místopředsedkyně Výboru pro rozpočtovou kontrolu a členka Výboru průmysl, vědu a energetiku. Místopředsedkyně představenstva Evropského liberálního fóra. Patronka Českého hnutí speciálních olympiád pro mentálně postižené sportovce. Nestraník, zvolená za ANO.

Mými hlavními tématy jsou podpora podnikatelů a podniků, kreativní průmysly, věda a výzkum a profesní růst a motivace mladých lidí.

Seznam rubrik