Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji všem, žejste si můj blog přečetli, i za Vaše příspěvky do diskuse.

0 0
možnosti

D90a10d67a27k 38P36e93t53r

16. 10. 2016 18:19

Martinko, musíme si to přiznat. Evropě chybí socialistické učňovské školství a průmyslové školy. Učni po třech, prumyslováci po čtyřech letech končili školy s vysokou vzdělaností.;-D

1 0
možnosti
Foto

Nikdo nevolá po návratu starých časů. Je třeba se přizpůsobit novým požadavkům a předvídat potřeby trhu práce.

1 0
možnosti

J10a21n 84R31á40ž

16. 10. 2016 17:57

Pod vedením Evropské komise vstříc radostné a světlé budoucnosti. Něco podobného už jsme tady zažili. Fajn, že nám to připomínáte!

P.S. Drobná otázka: Máte pro Evropskou komisi vypracován i strategický plán, jak naučit cca 20% evropské populace, která v posledních desetiletich do Evropy přišla a stále přichází z jiného civilizačního okruhu, základním pracovním návykům, jako například každý den ráno vstávat, jít do práce a tam se věnovat něčemu užitečnému?

5 0
možnosti
Foto

Pane Ráži, děkuji za Váš příspěvek do diskuse. Jistě je to vážné téma, kterému se musíme věnovat. Jen bych si dovolila upozornit, že není žádné my a oni, my a Komise, my a EU. My sami jsme Evropané.

1 0
možnosti

Martino, Vy jste zřejmě úřednice, která dělá jen statistiku. Zkuste vzít do ruky kladivo, pilník, svářečku a to nemluvím ani o hoblovce, cirkulárce. A už vůbec nemluvím o znalostech s tím spojenými. Z kanceláře se to dobře kecá. Přijďte ke mně a ukažte co umíte. Nemusíte ani chodit, já přesně vím co umíte. Tím končím.

3 0
možnosti
Foto

Pane Hlubku, děkuji za váš názor, ale vůbec jsme se nepochopili. Každý má posilovat svůj talent a dovednosti v oboru, který je pro něj nejvhodnější.

1 0
možnosti

A toto dobře živíme.

4 0
možnosti

Přes všechny plamenné výzvy existují lidi, kteří neumějí číst a psát. Byla jste někdy v Chánově nebo jiné podobní lokalitě, kterou obývá naše "drahá" menšina? Víte, že tito lidé jsou celý život na sociálních dávkách a jsou prakticky negramotní? Jakou práci dáte jim, když si ani nepřečtou vzkaz od vedoucího?

7 0
možnosti
Foto

Říkám a píši osobně k vašemu blogu paní E;-D. o 70.10na 6 eVROPANŮ. Vaše a drtivá většina českých europoslanců v EU, nemáte duševní kompetence pro získání práce v něm...bohužel jen poltická arogance, loby a známosti " demo...volbách čecháčkovské kotliny" vás dostaly tam kde nyní jste. ČÍST A SBÍRAT KNIHY O MALÉM PRINCI a ještě se v něm vidět je opravdu seriózní duševní cíl. Ne nadarmo ČESKO i díky vaší práci vede v záporných statistkách ve Světě.ŠKODA, že nemohu promluvit k Blanickým rytířům či ŠVEJKOVI alias Cimrmanovi, kteří jsou zde více zakořeněni než mi, lišící se jen pletí a také ti vzdělanější z našich řad i morálkou![>-]EU

3 0
možnosti

J41a14n 62R14á15ž

16. 10. 2016 18:01

K Nlanicjym rytířům: Poslední zpráva o nich říká, že tiše a nenápadně emigruji, neb zjistili, že jejich úlohu (pomocí narodu v dobách ohrožení) už nebudou !ovi splnit.

Já k tomu jen dodávám: Když čtu podobné názory, jako má autorka blogu, mám chuť emigrovat také!

1 0
možnosti

Dnes je to dovednost, zitra je to k nicemu. V Bruselu to samozrejme neplati. Tam vedi poslanci vsechno dvakrat a lepe.

6 0
možnosti

nastesti pro ne neni k pobirani soc. davek v EU sojuzu potreba zakladni, nedejboze nejaka digitalni gramotnost... ;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS